Sieraden collectie

Pauline Hoekman biedt naast atelierwerk ook sieraden van persoonlijk geselecteerde merken aan. Zo vindt u hier onder andere de diverse sieraden van Viventy, de simpele elegantie van Yo Design, edelmetalen sieraden van het familiebedrijf Boltjes & Boltjes, en het tijdloze sieradenmerk Jéh Jewels. De gehele sieraden collectie is zorgvuldig samengesteld.

Atelierwerk

Heeft u liever een sieraad op maat? Als edelsmid en edelsteenkundige kan Pauline Hoekman u voorzien in vrijwel al uw wensen. Laat een persoonlijk sieraad uittekenen of neem contact op voor een speciaal verzoek. Waar u bij sieraden op maat aan kunt denken? Neem daarvoor een kijkje onder het kopje 'Persoonlijke sieraden'. 

Alle merken zijn eveneens in de winkel te vinden, of na te bestellen bij de leverancier. Houdt u bij nabestellen wel rekening met een mogelijk langere levertijd. Wilt u de sieraden uit de gehele collectie van Pauline Hoekman liever zelf proberen? Kom dan een kijkje nemen in de winkel en het atelier in Dordrecht. U vindt de adresgegevens onderaan de website.